Site Loader

Rêve ligt in de Aveyron. De Aveyron is een stukje Frankrijk dat soms haar best doet om niet door iedereen gevonden te worden, dat idee krijg je hier soms. En dat is maar goed, zo is het gespaard gebleven van het massatoerisme. Een mozaïek van landschappen, natuur en dorpjes die door de tijd over het hoofd gezien werden. Maar vergis je niet, de Aveyron herbergt prachtige en vooral heel afwisselende landschappen. Je waant je in de Aveyron een beetje overal ter wereld. Wat we daarmee bedoelen? Dat wordt snel duidelijk als je op deze blog verder leest. Wij verkennen de Aveyron graag voor je én delen hier onze waaw-momenten.

Ons houdt je niet gemakkelijk thuis. Wij trekken er graag op uit, maar natuurlijk is dat niet altijd het geval voor gasten die hier komen logeren.

We horen vaak dat het de eerste vakantie is zonder kids, dat het hectisch jaar was,… en Rêve vooral een oase van rust moet zijn. Sommige dagen heb je ook gewoon geen zin om de auto te nemen of zware inspanningen te leveren op je fiets.

Goed nieuws, je hoeft niet weg.

Je mag gewoon heel de dag op Rêve blijven: boekskes lezen, dutjes doen, luieren,… En als je dan toch even de benen wil strekken, dan kan je dat gewoon vanaf je voordeur doen. Je kan korte wandelingetjes maken van 2, 4 of 5 km. Rond het domein, door het bos, of een keer naar de samenvloeiing van de Tarn en de Dourdou en weer terug. Je kan ook een dagtocht ondernemen vanuit Rêve, de 3-valleien tocht. Maar uhm, die hoort niet thuis in deze post. We zouden het keertje rustig aan doen.

Vanuit je luie ligstoel of tijdens de korte wandeling, je komt sowieso moois tegen. Kijk gerust mee wat wij al allemaal vonden tijdens onze dagelijkse wandelingen.

Toch de brug over? Kijk gerust eens verder rond wat de regio te bieden heeft: