Site Loader

Wij verleggen af en toe onze eigen grenzen en deinzen niet terug om te experimenteren met wat we zelf plukken of bij lokale producenten kopen. We willen onze gasten verrassen, ook op culinair vlak . De meest vindingrijke én geslaagde experimenten delen we hier.

In mijn leven voor Rêve was ik eigenlijk totaal niet bezig met wildpluk en eetbare planten. In de stad is dat geen evidentie, al zie ik het het er hier en daar toch ook al opduiken. Feit is dat we nu een paar jaar later zijn en ik hier niet meer ga wandelen zonder Google Lens in de aanslag. (Als je die app nog niet kent, sowieso installeren!) Twijfel ik, dan gaat er een specimen mee naar huis en haal ik het echte naslagwerk boven. Ik blijf nog een leek hoor, maar ik heb me wel voorgenomen om toch minstens iedere week één eetbare plant extra te leren kennen. En dat blijkt helemaal niet zo moeilijk als op het eerste zicht lijkt.

Deze is heel voor de hand liggend, en toch verrast hij de gasten iedere keer. Hij heeft zeker en vast iets weg van honing. Een hit.